top of page
menu.png
iStock-1271588289.jpg

LESSEN

De lessen worden aangeboden in een lessenserie van 8 weken. De komende lessenreeks start op 8 januari tot 8 maart 2024 (Uitgezonderd week 17-25 feb).

De volgende lessenserie vindt plaats van  11 maart tot 10 mei 2024. De inschrijving voor deze serie is  geopend. 

De groepsgrootte van een lesgroep bestaat uit 4 personen. Wanneer het zelf niet lukt een lesgroep van 4 te formeren, stellen wij groepjes samen van gelijk niveau.  

Locaties:

De padellessen worden gegeven bij Terwegen Sassenheim en bij Dekker Warmond. Om je aan te melden, vul onderstaand formulier in. Heb je toch nog een vraag voordat je je wilt aanmelden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Voor locaties zie: Terwegen Indoor en  http://www.dekkerwarmond.nl

Lesregelement

  1. De lessen worden aansluitend elke week op een vaste locatie, dag en tijdstip gegeven. Met uitzonderingen van vakanties en feestdagen.

  2. Bij afwezigheid is het verzetten van een les, of teruggave van lesgeld niet mogelijk. Wel kan er zelf een vervanger worden geregeld. 

  3. Een of twee weken voor aanvang van de nieuwe lessenserie ontvang je van ons een mail met informatie over de lessenserie. Indien er dan nog geen contact met je is opgenomen vragen wij jou contact met ons te zoeken. 

  4. Geboekte lessen kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de eerste les kosteloos worden geannuleerd.

  5. Bij een annulering van minder dan 7 dagen voor aanvang van de eerste les, verplicht je het totale lesgeld te voldoen. Wel kan er zelf een vervanger van gelijk niveau worden geregeld. Dit zelfde geldt voor annulering bij een blessure.

  6. Een inschrijving via onze site, geeft een betalingsverplichting, nadat je bent ingedeeld voor een cursus door de organisatie.

Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor de lessen van Padel071

Ik ben een ...
Ik meld me aan voor ... (kies een locatie en optie voor lessen)
Voorkeur voor deze dagen (kies er minimaal 2)
Op de gekozen dagen het liefst in de ...
Meld je je aan als individu of heb je al een groep waarmee je je wilt aanmelden?

Het professionele team van trainers van Padel071 verzorgt naast lessen ook evenementen, clinics en reizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina's.

bottom of page