top of page
menu.png

CLINICS

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe populaire racketsport Padel waar iedereen het over heeft? Boek dan bij ons een kennismakings clinic! Dit kan voor een groep van 10 tot 40 personen.


Het team van Padel071 bestaat uit enthousiaste trainers die jou en je collegae, vrienden, sportmaatjes of familie alle basis op gebied van techniek, tactiek en de regels kunnen bijbrengen. We zorgen ervoor dat iedereen een supergave en gezellige Padel ervaring krijgt!

Er kan gekozen worden voor een clinic van 90 minuten en van 120 minuten en is opgesplitst in twee delen. Het deel leren we jullie een aantal technische basistechnieken. Het 2e deel speel je onder begeleiding van onze ervaren trainer(s) wedstrijden en krijg je tips over de tactiek en opstelling. Het gebruik van ballen, rackets en de baanhuur is inbegrepen.

20220928_163600.jpg
Contact
iStock-1354907265_edited.png

Meer informatie?

Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen voor het opvragen van een offerte. De offerte maken we op maat afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Wij hebben verschillende leuke locaties, zowel indoor als outdoor. Heb je zin om na te borrelen of een lekker hapje te eten? Bij verschillende locaties is dit ook mogelijk! We zien je heel graag op de padelbaan voor een superleuke ervaring voor iedereen!

Het professionele team van trainers van Padel071 verzorgt naast clinics ook evenementen en lessen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina's.

bottom of page