top of page
menu.png

CLINICS

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe populaire racketsport Padel waar iedereen het over heeft? Boek dan bij ons een padelclinic! Dit kan voor een groep van 6 tot 40 personen.


Het team van Padel071 bestaat uit enthousiaste trainers die jou en je collegae, vrienden, sportmaatjes of familie alle basis op gebied van techniek, tactiek en de regels kunnen bijbrengen. We zorgen ervoor dat iedereen een supergave en gezellige Padel ervaring krijgt!

Er kan gekozen worden voor een clinic van 90 of 120 minuten en is opgesplitst in twee delen. Het 1e deel leren we jullie een aantal technische basistechnieken. Het 2e deel speel je onder begeleiding van onze ervaren trainer(s) een funtoernooi en krijg je tips over de tactiek en opstelling. 

Locaties: Dekker Warmond, Terwegen Sassenheim of Tennis & Padel Vereniging Zuid West te Leiden.

20220928_163600.jpg
Contact
20231215_113945_edited.png
20230824_195935.jpg

Meer informatie?

Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen voor het opvragen van een offerte. De offerte maken we op maat afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Wij hebben verschillende leuke locaties, zowel indoor als outdoor. Heb je zin om na te borrelen of een lekker hapje te eten? Bij alle locaties is dit mogelijk! We zien je heel graag op de padelbaan voor een superleuke ervaring voor iedereen!

Het professionele team van trainers van Padel071 verzorgt naast clinics ook evenementen en lessen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina's.

bottom of page