top of page
menu.png

WAT IS PADEL

Padel is een mix van Tennis en Squash. Het is een racketsport die actie combineert met plezier. De sport wordt gespeeld in een twee tegen twee situatie. Padel is een sport die geschikt is voor spelers van alle leeftijden en de beginselen van de sport zijn vrij snel te leren. Daarom is de sport een superleuk en sportief uitje voor bijvoorbeeld een vriendengroep, familie en bedrijf.

Er zijn veel gelijkenissen met tennis en ook verschillen. De puntentelling is bijvoorbeeld gelijk aan tennis en er wordt bij elke game geserveerd door een andere speler. Een van de grootste verschillen is dat je bij padel soms nog een tweede kans krijgt doordat je in een kooi speelt met glazen wanden en een hekwerk. Wanneer de bal na een stuit tegen het glas of hekwerk komt, mag de bal nog worden teruggeslagen. Dit maakt het spel extra leuk. 

IMG-20220928-WA0010.jpg
Contact

We zien je heel graag op de padelbaan voor een geweldige ervaring!

Er wordt met een racket gespeeld die kleiner is en geen snaren bevat. De meeste rackets zijn gemaakt van glas of carbon en wegen tussen de 300 en 400 gram. Kijk voor meer informatie over padel het filmpje hierboven.

Padel racket.png

Het professionele team van trainers van Padel071 verzorgt clinics, evenementen, lessen en reizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina's.

bottom of page