top of page
menu.png
61B8E033-8ED7-4E2E-9CE3-C7ED076A6151.JPG

DEMONSTRATIES

Om te laten zien wat voor gave dynamische sport Padel werkelijk is, is het super gaaf om vier topspelers in actie te zien. Bijvoorbeeld een powersmash uit de baan slaan, welke weer wordt terug gespeeld. Of een volley die terug stuitert op de eigen helft. Onze toppers zullen alles in de demonstratie verwerken. Wij organiseren bij jou op de vereniging een spectaculaire demonstratiewedstrijd van top A-spelers van Nederland!

demonstratiewedstrijd 2 personen

Bij deze Padel demonstratiewedstrijd komen twee topspelers het opnemen tegen de twee topspelers van de eigen vereniging. Deze demonstratiewedstrijd is te boeken vanaf €250 (afhankelijk van de duur van de aanwezigheid van de spelers, de reistijd en overige onkosten).

demonstratiewedstrijd 4 personen

Bij deze demonstratiewedstrijd komen vier topspelers een demonstratie geven. Zij halen alle trucs uit de kast om het publiek te doen verbazen. Gegarandeerd een spectaculaire demonstratie! Deze demonstratiewedstrijd is te boeken vanaf €450 (afhankelijk van de duur van de aanwezigheid van de spelers, de reistijd en overige onkosten).

Het professionele team van trainers van Padel071 verzorgt naast evenementen ook clinics, lessen en reizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina's.

bottom of page